V CENTRALU SE TO 31. ŘÍJNA BUDE HEMŽIT STRAŠIDLY

0
53

Obchodní centrum Central zve 31. října od 16 do 18 hodin všechna strašidla, ale i ostatní návštěvníky  na den plný halloveenské zábavy.

Chceme našim zákazníkům nabídnout něco speciálního a dětem udělat radost. Proto jsme i letos připravili nejrůznější halloweenské workshopy,” zve Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace EPG Group, která vlastní Central. „Děti se mohou těšit na malování na obličej, kde se promění v jejich oblíbené postavy, a také na dlabání dýní novou technikou, kterou si určitě oblíbí,” dodává ředitel.  Děti budou mít možnost navštívit tvořivé dílničky a svůj vlastní výtvor si odnést domů. Na každého návštěvníka budou čekat hostesky Centralu se sladkostmi, což je připomínka klasické oslavy Halloweenu v západních zemích, kde děti o cukrátka koledují.

 „Nezapomeňte si stáhnout mobilní aplikaci Můj Central, kde najdete kupóny pro malování na obličej zdarma a pro dlabání dýně zdarma. Vzhledem k velkému zájmu veřejnosti o tuto akci, kterou jsme v minulých letech zaznamenali, jsme letos přidali ještě jednu podmínku k účasti na dlabání dýní. Kromě uplatněného kuponu v aplikaci Můj Central bude třeba ještě doložit účtenku za nákup v měsíci říjnu v minimální hodnotě 500 Kč“ upozorňuje Martin Malý. Zmíněné opatření společně s vyšším počtem dýní by podle jeho slov mělo přispět k dostupnosti dýní nejen na začátku akce, ale i v pozdějších hodinách.

Odměna se vztahuje na jednoho člověka na jednu aplikaci. Pokud se dlabání bude chtít zúčastnit dítě bez doprovodu dospělé osoby, z bezpečnostních důvodů mu organizátoři dýni nevydají. Při dlabání dýně zodpovídají za děti po celou dobu akce jejich rodiče, či jejich zákonní zástupci. Pravidla pro účast na akci najdou návštěvníci na www.centralmost.cz, na sociálních sítích OC Central a také přímo na akci.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!