Sporťásky (45. týden)

0
1134
Na extraligu zase až po přestávce

Hokejová extraliga má teď krátkou pauzu, kterou vyplní turnaj Karjala Cup. Další kolo se tak odehraje až ve středu 15. listopadu. HC Verva Litvínov se v něm představí na domácím ledě a změří síly s BK Mladá Boleslav. Utkání začíná v 17.30 hodin.

Souš doma remizovala s Kladnem

Náš jediný zástupce ve fotbalové divizi dospělých, tým Baníku Souš, hrál doma proti SK Kladno. Zápas nakonec skončil bez branek a dělbou bodů. Podle trenéra Petra Johany byla Souš v první půli lepší, ale nedokázala proměnit šance. V druhém poločase už byla hra vyrovnaná.

Derby krajského přeboru ovládl MFK

V derby utkání krajského přeboru dospělých v kopané, v němž nastoupil domácí kombinovaný tým Sokola Horní Jiřetín a FK Litvínov proti Mosteckému FK, byl úspěšnější celek hostí, který zvítězil 1:4, po poločasu 0:2. Branky v utkání: 61. Linka – 25. Vait, 39. Bíro, 67. Lácha, 89. Milan Macháček.

Debakl hokejistek v duelu s Kladnem

Hokejistky HC Litvínov se představily v sedmém utkání soutěže na domácím ledě. Bohužel se jim tentokrát vůbec nedařilo. Nejenže nevstřelily ani branku, ale ještě utrpěly debakl 0:5 od Kladna.

Lvi se v sobotu střetnou s Litoměřicemi

Stadion Litoměřice B bude dalším soupeřem týmu Mostečtí Lvi. Utkání se odehraje na zimním stadionu v Mostě, v sobotu 11. listopadu od 17.30 hodin. Vstupné na utkání je pro fanoušky opět zdarma.

Král hrál semifinále a finále

Jiří Král, reprezentant Badmintonového klubu Baník Most, se představil na mezinárodním turnaji U19 ve slovinské Mirně. Ve dvouhře potvrdil své nasazení a postoupil do čtvrtfinále, kde podlehl Srbovi Miličovi. Ve čtyřhře s Matějem Hubáčkem ze Sokola Meteor Radotín mu chyběl jen malý kousek ke zlatu. Kluci ve finále prohráli s rakouským párem 18:21 ve třetím setu.

Starší žáci vyzvou Mariánské Lázně

V neděli 12. listopadu bude další kolem pokračovat basketbalová Regionální divize starších žáků kategorie U15. Domácí BK Baník Most v něm změří síly s BK Mariánské Lázně. Utkání se hraje v mostecké sportovní hale od 11 hodin.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!