Homerlive
https://www.homerlive.cz/16366-2/

Sporťásky (47. týden)




Litvínov dnes hostí celek Vítkovic

Už dnes pokračuje naše nejvyšší hokejová soutěž dalším kolem. V něm nastoupí na domácím ledě HC Verva Litvínov proti HC Vítkovice Steel. Utkání na ledě Zimního stadionu Ivana Hlinky začíná tradičně v 17.30 hodin.
Souši patří po polovině bronz

Třetím místem v tabulce se po podzimní části fotbalové divizní skupiny B může chlubit tým Baníku Souš. Svěřenci bývalého reprezentanta a v současnosti nového trenéra Petra Johany vybojovali 30 bodů. Na vedoucí Velvary ztrácí 6 bodů, na druhé Neratovice/Býškovice jeden bod.
Mostecký FK je králem podzimní části

Po podzimu vládne tabulce krajského přeboru dospělých celek Mostecký FK, který má na svém kontě stejně jako Modlany 34 bodů, ale má lepší skóre. Druhý zástupce Mostecka, kombinovaný tým Sokol Horní Jiřetín/FK Litvínov, je po podzimu devátý.
Od Slavie dostaly hokejistky příděl

Hokejistky HC Litvínov se v dalším utkání první ligy doma střetly se silným celkem Slavie Praha. Výsledek utkání pak odpovídal kvalitám jednotlivých týmů. Domácí hráčky od favorita obdržely devítibrankový příděl, takže prohrály 1:9. Čestný úspěch zaznamenala Chmelová.
Lvi nastoupí doma proti Roudnici

Hokejisté týmu Mostečtí Lvi si na další domácí utkání musí počkat až do soboty 2. prosince. To na svém ledě přivítají celek Roudnice nad Labem. Zápas začne na ZS v Mostě v tradičním čase, a to do 17.30 hodin.
Doma hrají junioři příští víkend

Tým juniorů HC Litvínov se po dvou zápasech venku představí dvakrát na domácím ledě, a to příští víkend. V pátek 1. prosince změří síly od 17.30 hodin s Hradcem Králové, v sobotu 2. prosince pak od 16 hodin s Pardubicemi.
Starší minižákyně na Slunetě

V sobotu 25. listopadu sehraje tým starších minižákyň Basketbalového klubu Baník Most U13 dvě utkání oblastního přeboru venku, a to na palubovce Slunety Ústí nad Labem. První od 9 hodin, druhé pak od 11 hodin.
Post date: 2017-11-24 12:04:39
Post date GMT: 2017-11-24 11:04:39