Řidiči, pozor na dopravní změny v „Masaryčce“!

0
992

Krajská zdravotní – Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem usměrní dopravu v hlavním areálu v ulici Sociální péče. Důvodem je zahájení výstavby nové budovy Fakulty zdravotnických studií Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem přímo v areálu a s tím souvisejících přípravných prací.

Dopravní omezení začnou platit postupně od pondělí 8. června 2020.

Půjde zejména o omezení vjezdu a parkování před Emergency a v zadní části areálu mezi pavilony „A“ a „D“. Vjezd k akutnímu příjmu ústecké Masarykovy nemocnice bude nově obousměrný a umožněn pouze vozidlům Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, Zdravotnické dopravní služby Krajské zdravotní, a. s., a držitelům parkovacích průkazů ZTP.

Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem uzavřela pro pacienty a návštěvníky hlavní vjezd do areálu v ulici Sociální péče již 18. března 2020 v souvislosti s přijatými opatřeními kvůli výskytu nového typu koronaviru způsobující onemocnění Covid–19. Vjezd je povolen pouze zaměstnancům nemocnice, složkám Integrovaného záchranného systému, zásobování a autům přepravující imobilní pacienty.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!