0
236

Na mosteckém Hipodromu  se v sobotu 19. června uskuteční start již 20. ročníku závodu horských kol. Uzávěrka přihlášek za zvýhodněnou cenu startovného je 30. května.

I letošní ročník bude poznamenán koronavirovou krizí, veškeré přípravy probíhají ve zkráceném čase. Organizátor  proto všem zájemcům doporučuje sledovat informace zde na www.klmost.cz a na Facebooku KL Most.

Novinkou pro všechny bude možnost strávit v Mostě celý víkend až do neděle. Po dohodě s vedením hipodromu se na sobotní večer připravuje možnost posezení u táboráku, možné bude také využití venkovních grilů. Bude se také promítat film.

Hlavní organizace maratonského poháru ŠKODA AUTO ČP XCM se svěřila Prima Cupu a Extrém Bike Most se pojede jako jeho partnerský závod, což znamená, že kdo jezdí Prima Cup, může získat body i v Mostě.

Trasy zůstávají v podstatě beze změn, kdo mostecký terén zná, ten může být ve výhodě. Díky celoročnímu značení, ale není problém, kdykoliv si přijet do Mostu zatrénovat. Na hlavní trase Extrém A/B zůstává i specialita – možnost volby. Na čtyřicátém osmém kilometru se může každý rozhodnout, zda absolvuje dlouhou variantu závodu Extrém A (72 km) nebo odbočí do cíle a bude klasifikován jen na kratší trase Extrém B (56 km). V tomto případě přijde o přibližně sedmnáctikilometrový úsek, který obsahuje dnes již známé sjezdy jako jsou např. Kaskáda, Koryto, Moira, Rokle nebo Pohádka..

Specialized Extrém Bike Most: Sobota 19. 6. 2021

  • Uzávěrka zvýhodněného startovného: Neděle 30. 5. 2021
  • Maximální počet závodníků na každé trase je 450 (při naplnění rozhoduje datum platby)
  • Dle metodických pokynů ČSC je registrace možná pouze online a startovné je nutné platit převodem na účet pořadatele (nelze přijímat platbu v hotovosti)

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!