Sporťásky (32. týden)

0
1263
Do Litvínova na další hokej v úterý

Další domácí přípravné utkání sehrají hokejisté extraligového HC Verva Litvínov v úterý 16. srpna. Na ledě Zimního stadionu Ivana Hlinky přivítají celek Slavie Praha. Utkání začíná tradičně v 17.30 hodin.

Hala hostí turnaj Českého porcelánu Dubí

Sportovní hala v Mostě bude ve dnech 12. – 14. srpna hostit mezinárodní podnik házenkářek, turnaj Českého porcelánu Dubí. V něm se představí Sercodak Dalfsen z Holandska, Zvezda Zvenigorod z Ruska, Vistal Gdynia z Polska a domácí DHK Baník Most. První utkání se hraje dnes od 17. hodin.

Tři zápasy na domácím ledě

Hned tři domácí přípravné zápasy čekají hokejisty prvoligového HC Most. V úterý 16. srpna mají na pořadu dne utkání s Kadaní. Poté, ve čtvrtek 18. srpna, nastoupí proti Benátkám nad Jizerou a sérii zakončí v úterý 23. srpna soubojem s Litoměřicemi. Všechna utkání začínají v 17.30 hodin.

Začíná prodej permanentek na házenou

V pondělí 8. srpna byl zahájen prodej permanentek na domácí utkání házenkářek DHK Baník Most pro jejich držitele z předešlé sezony, kteří si je mohou přednostně zakoupit až do středy 17. srpna. Pro ostatní zájemce pak začne jejich prodej od 19. srpna. Cena je 500 korun. Permanentka neplatí na utkání evropských pohárů.

Golf Most zvýhodňuje členství

Staňte se členem nejstašího golfového klubu v Ústeckém kraji za mimořádných podmínek. Od 1. 8. do 24. 12. 2016 připravil I.Golf Club Most pro všechny nově příchozí členy slevovou akci, v jejíž rámci se mohou stát členy mosteckého golfového klubu za zlomek běžné ceny. Doživotní členství – 1.000,- Kč (původně 10.000,- Kč), roční hrací poplatek – 4.000,- Kč (původně 7.500,- Kč). Staňte se golfistou a věnujte se sportu, který můžete provozovat po bytek života.

Návštěvníci Czech Truck Prix mohou zachraňovat

Prožitek z adrenalinových soubojů při evropském šampionátu okruhových tahačů Czech Truck Prix 2016 mohou jeho návštěvníci obohatit o dobrý pocit z nabídky nezištné pomoci. V rámci kampaně Jedu na dřeň!, nad níž převzal patronát Autoklub ČR, se totiž každý návštěvník ve věku od 18 do 35 let může na místě přihlásit do registru potenciálních dárců kostní dřeně, a přispět tak k záchraně lidského života.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!