Polívková svým hattrickem zajistila Souši první jarní vítězství

0
1567

V sobotu se hrálo první jarní kolo divize A žen Čechy ve fotbale. Na soušské umělé trávě nastoupil domácí tým proti celku z Postoloprt. Na podzim se radovaly z výhry Postoloprty, tentokrát ale vítězství zůstalo doma a z gólu se soušské fotbalistky mohly radovat hned třikrát.

Hlavní aktérkou zápasu přitom byla útočnice Polívková, která zaznamenala první, ale snad ne poslední jarní hattrick.

„Věděli jsme, že to bude bojovné utkání a o vítězi mohou rozhodnout standardní situace. Z tohoto důvodu jsme páteční trénink věnovali právě jejich nácviku a vyplatilo se, kdy Drobí (pozn. Denisa Polívková) z rohového kopu vstřelila druhou branku, i když jsme mohli z těchto standardek vstřelit několik dalších branek. Pro tým bylo důležité, že jsme úspěšně vstoupili do jarní části sezony. Do týmu se zapojily navrátivší Zdzieblová (své kvality na hřišti jednoznačně předvedla) a nováček Jungová, kterou zdobila bojovnost a přímočarost, tyto přednosti získala z házené,“ řekl k prvnímu jarnímu kolu trenér Ondřej Chlad.

Baník Souš – FK Postoloprty 3:0 (2:0). Branky: Polívková 3. Sestava Souše: Puravcová – Švamberová, Váňová, Ratajová, Hejduková – Budilová, Svobodníková, Králová, Tóthová – Polívková, Zdzieblová. Střídaly: Nováková, Šumová, Jungová. Trenéři: Ondřej Chlad, Karel Giampaoli.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!