Týden plný zábavy

0
1670

Během minulého týdne se děti z Janova bavily s Jaklíkem. Preventistka Městské policie Litvínov Michaela Hejčová připravila pro děti výlety, hry a soutěže.

„Na jarní prázdniny jsem pozvala děti, jejichž rodiče se jim nemohli věnovat. Některé děti s námi šly úplně poprvé. Užili jsme si společně hodně zábavy. Děti byly tentokrát velmi hodné,“ pochvaluje si jarní týden Michaela Hejčová. V pondělí byly děti na jarní procházce v areálu Nové Záluží. „Malovali jsme na chodník křídami, soutěžili v běhu, zkoušeli jsme vyfiltrovat vodu nabranou v rybníce,“ popsala hned první den preventistka. Druhý den se vypravila preventistka s malými dětmi, které ještě nikdy nebyly v nákupním centru a neznají dětské herny, do Sokolovny v Litvínově. „Byly to děti, které nechodily do školky a podobné herny neznají,“ prozradila o druhém dnu Michaela Hejčová. Třetí den věnovala preventistka sportu „Velké poděkování patří Romaně Poživilové, která pro nás připravila zdarma lekci skákání na trampolínách. Z toho byly děti nadšené,“ říká o dalším dnu preventistka. Ve čtvrtek si malé děti užily animák TROLLOVÉ a pro velké děti připravila preventistka odpolední turnaj ve fotbale v hale SK Kopisty.

Všechny akce byly plánované v duchu celoroční myšlenky podporovat vzdělání a zábavnou formou hledat silné stránky jednotlivců tak, aby věděli, kam mohou směřovat v dalším vzdělání. Na každé akci bylo vždy víc než 15 dětí, zúčastnily se také asistentky prevence kriminality z Litvínova.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!