LASTOFUS: Zaměstnance si můžete i pronajmout

0
1520

Nezaměstnanost nejen v Ústeckém kraji se významně snižuje a firmy se začínají potýkat s nedostatkem kvalitních zaměstnanců. Problémem může být i momentální výkyv počtu pracovníků například v sezóně, v době dovolených nebo nemocenských. Téměř každý personální nedostatek dokáže vyřešit firma Lastofus v Litvínově. Jak vlastně takové poskytování pracovních sil funguje, jsme se zeptali Miluše Samkové z firmy Lastofus.

LASTOFUS je ryze česká společnost sídlící v Litvínově. Kontakt +420 608 567 667, info@lastofuslitvinov.cz

Proč je pro firmu výhodnější pracovníky si pronajmout od Lastofusu, než je přímo zaměstnat?

Naše společnost má dlouholeté zkušenosti v oblasti personálních zdrojů. Jsme schopni okamžitě reagovat na měnící se poptávku trhu práce. Firmy, které potřebují určité profese pouze na omezenou dobu, využitím našich služeb předejdou administrativě spojené s přijímáním a propouštěním zaměstnanců. Nestane se jim, že se výroba zdrží nebo zastaví kvůli nemocenským a jiným neočekávaným výpadkům zaměstnanců. Nemusí řešit dovolené.

Jaké profese jste schopni svým klientům dodat?

Nabízíme pracovníky pro svářečské, zednické, potrubářské práce, operátory výroby, malířské práce, specializujeme se na elektrotechnický, strojírenský, chemický a automobilový průmysl. Zajišťujeme i personál pro výrobní a pomocné práce.

Co mohou vaši klienti od těchto pracovníků očekávat?

Naši pracovníci jsou ve svém oboru profesionálně vyškoleni, vybaveni ochrannými a pracovními pomůckami včetně specializovaného nářadí. Průběžně rozšiřujeme jejich kvalifikaci o další potřebné odborné certifikáty a průkazy.

Jak dlouho předem je nutné si pracovníky určitých profesí objednat, kolik a na jak dlouho jste schopni dodat lidí?

Termín dodávky pracovníků je individuální podle požadované profese a kvalifikace. Snažíme se reagovat co nejrychleji. Některé profese jsme schopni dodat ze dne na den. Horní hranici nemáme stanovenou, jsme schopni uspokojit poptávku i po jediném pracovníkovi. V současné době jsme jako subdodavatelé oslovováni tuzemskými i nadnárodními firmami. Vzdálenost pro nás nehraje roli.

Co musí udělat klient, pokud má o vaše služby zájem? Co zajistíte vy a co zbývá na něm?

Jediné, co musí klient udělat, je kontaktovat nás. My už dodáme poptávané profese v domluvený termín na stanovené místo. Vybavené a proškolené pracovníky přivezeme, v případě nutnosti pro ně zajistíme ubytování, řešíme všechny personální záležitosti. Klient má jistotu, že každý pracovní den nastoupí požadovaný počet pracovníků a nemusí se zabývat případnými výkyvy.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!