Klub Rokáč opět funguje!

0
5369

Po dvouměsíční odmlce opět zahájil svou činnost hudební klub na Zahražanech. S novým názvem Rokáč Vinohrady, s novým interiérem a novým provozovatelem, kterým je Mostecký hudební spolek.

Ten tvoří parta nadšenců a hudebních fanoušků, kteří se nechtěli smířit se skutečností, že by klub, po více jak dvaceti letech, ukončil svoji činnost. „Posláním spolku je podpora regionálních hudebníků, interpretů a tvůrců různých hudebních žánrů. Spolek organizuje setkávání hudebníků, které slouží jak ke vzájemnému poznávání a inspiraci, tak i k individuálním prezentacím a společným hudebním produkcím,“ uvedl za spolek Vašek Purchart.

Zaměření klubu je multižánrové. Koncerty se budou konat pravidelně každý pátek večer. „O sobotách se Rokáč Vinohrady stane místem, kde se budou setkávat mladí, začínající muzikanti se zkušenými, kteří už v hudební branži nějaký čas úspěšně působí. Začínajícím muzikantům tak chceme dát příležitost i motivaci k dalšímu hraní,“ dodává Vašek Purchart a zve na první koncert, který se uskuteční 24. března od 21 hodin v podání skupiny HARDOX (Most). Zkušení rockoví matadoři, klíčová součást projektu Sanatorium. To si podle Vaška Purcharta nemůžete nechat ujít.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!