Dny vína opět na Benediktu

0
4631

Stejně jako v předešlých letech, i letos se mohou milovníci nejstašího a významného nápoje lidstva těšit na tradiční „Dny vína“ .

Degustační prezentace vinařů z Čech a z Moravy proběhne ve dnech 27. a 28. dubna na Benediktu. Jedná se již o sedmý ročník v řadě a podle pořadatelů bude stejně úspěšný jako ty předešlé. Dívat se a ochutnávat můžete po oba dva dny vždy od 15 do 20.30 hodin. K ochutnání je na 130 vzorků vín kolekcí vinařů z Čech i Moravy, sýry lokální i zahraniční výroby, klobásky z Francie a další dobroty. K poslechu i letos zahrají a zazpívají muzikanti souboru „Jirkovák“.

Letošní jednodenní vstupné na výstavu „DNY VÍNA“ 2017 pořídíte za 300 korun. Vstupenky je možné zakoupit na tradičních místech předprodeje: v sídle pořádající firmy BELA MOST, Alej Boženy Němcové 329, Most, OBEX, Seifertova 2583, Most, OBEX, J. Skupy 2518, Most, Traxmandl Tour, Pod Reslem 1978/2, Most, BENEDIKT MOST, Rekreační 1048, Most. Poslední adresa předprodeje je zároveň místem konání vlastní výstavy a prodeje vstupenek v den výstavy.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!