Soušské Číči přehrály teplickou rezervu

0
1539

Po těsném vítězství na domácí půdě nad Chebem v minulém kole nastoupily fotbalistky Souše do utkání Divize žen A, opět na vlastním hřišti, proti teplické rezervě se záměrem více si zastřílet a samozřejmě uhrát tři body na domácí půdě. To se jim nakonec podařilo, i když po první půli utkání byl výsledek nejistý.

Trenéři Souše hodnotili utkání: „Bylo to velice psychicky náročné utkání. Soupeř se hodně uchýlil do defenzívy a hrozil z rychlých protiútoků. V prvním poločasu jsme se těžko dostávali za obranný val teplických hráček, a když jsme se několikrát dostali do šance, tak nám chyběl klid při zakončení. Hráčky jsme povzbuzovali k trpělivosti a důrazu před brankou, což se nám také ve druhé vyplatilo, když jsme takto vstřelili dvě branky,“ konstatoval po skončení zápasu trenér Souše Ondřej Chlad.

FK Baník Souš – FK Teplice B 4:2 (1:1). Branky Souše: 23. Medková, 60. Zdzieblová, 65. Tóthová a 77. Svobodníková. Sestava Baníku Souš: Puravcová – Budilová, Váňová, Ratajová (K), Hejduková – Medková, Svobodníková, Králová, Tóthová – Zdzieblová a Polívková. Střídaly: Nováková, Kastnerová, Jungová, Švamberová a Schubertová. Trenéři: Karel Giampaoli, Ondřej Chlad.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!