První turnaj letošní série vyhrála Sparta Praha

0
2010

V neděli vyvrcholil první z pětice turnajů Easter Jungle arena Cupů 2016, který byl vypsán pro věkovou kategorii 2008/09. Ve finále na sebe narazila v průběhu turnaje neporažená Sparta Praha 1 a výběr Czech Star Hockey Academy, který během třídenních bojů poznal jedinou porážku 2:4, právě od sparťanské jedničky v základní skupině.

Finálový duel sliboval napínavou podívanou před zraky velkého množství fanoušků obou táborů. Tato očekávání se vcelku naplnila. Mladí Pražané de facto rozhodli o své výhře už třemi brankami v prvním poločase, ale ani to neubralo finálovému zápasu na dramatičnosti. Oba celky předváděly až do samotného závěru pěknou hokejovou podívanou, která se musela přítomným divákům líbit. Sparta nakonec uhájila svůj náskok z první půle a po výhře 3:0 se stala prvním vítězem Easter Cupu 2016.

Konečné pořadí turnaje: 1. HC Sparta Praha 1, 2. CSHA, 3. Rytíři Kladno, 4. WTT Slovakia Talent (Slovensko), 5. HC Klaipeda (Lotyšsko), 6. HC Most, 7. HC Sparta Praha 2, 8. Mad Dogs Mannheim (Německo). Nejlepší hráči turnaje: brankář – Daniela Nováková, útočník – Vojtěch Hora (CSHA), nejproduktivnější hráč – Lucián Bernát (WTT Slovakia Talent).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!