Sporťásky (17. týden)

0
1365
Se Šimákem nastoupí proti Žatci

Fotbalisté Sokola Horní Jiřetín nastoupí k sobotnímu domácímu utkání proti Slavoji Žatec společně s bývalým reprezentantem Janem Šimákem. Alespoň to hlásají plakáty zvoucí na tento duel krajského přeboru v kopané dospělých. Utkání začíná v 17.00 hodin.

Dvě výhry v boji o záchranu

Divizní Mostecký fotbalový klub konečně po rozpačitém vstupu do jarní části divize skupiny B zabral a připsal si dvě cenná vítězství. Poměrem 2:0 vyhrál v Úvalech a stejným výsledkem doma porazil vedoucí Nymburk.

Souš doma nestačila na Velvary

Naproti tomu další náš zástupce ve fotbalové divizní skupině B Baník Souš nestačil na svém domácím hřišti v souboji s Velvary a nakonec prohrál 0:1, brankou těsně po přestávce. V tabulce je Souš pátá, MFK patří patnáctá příčka.

Litvínovu vystříleli vítězství veteráni

FK Litvínov, hrající krajský přebor dospělých v kopané, vyhrál na svém domácím hřišti utkání s FK Bílina. Za domácí se trefili veteráni. Nejdříve se po půlhodině hry prosadil Polomský a na konečných 2:0 upravil po přestávce Dragoun.

Badmintonisté Baníku hráli v Ústí

Grand Prix D kategorie U 17 se hrálo Ústí nad Labem. Na turnaji z Baníku Most startovali Vojtěch Hošek, Miroslav Suchomel, Kristina Kozempelová, Annna Kindlová a Karina Lahučká. Postoupit se podařilo Kristině, která v celém turnaji zvítězila ve dvouhře. Vojta, Míra, Karin i Anička skončili shodně na 5. místě, tak že je jen jedna příčka dělila od postupu na GPC. Medailová umístění získali naši v párových disciplínách, kluci získali stříbro v deblu, Anička s Tinou bronz v deblu a Vojta s Aničkou bronz v mixu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!