Černí andělé přivezli semifinálové vítězství z Olomouce, v sobotu je čeká odveta

0
1162

Úvod semifinálové série vyšel daleko lépe Černým andělům z Mostu, kteří si tak z Olomouce přivezli cenné vítězství. Hráčkám Olomouce se ani po vyrovnaném výkonu v prvním poločase nepodařilo vyzrát na mostecké házenkářky a nakonec jim podlehly 28:20, po poločase 9:11.

„Výsledek to možná nenaznačuje, ale jednalo se o poměrně vyrovnané utkání. Soupeř s námi v prvním poločase dokázal držet krok. Nedařilo se nám dostat se do hry, znovu jsme měli pomalejší vstup do zápasu. Až ve druhé polovině utkání se nám podařilo soupeři odskočit, velký podíl na tom mělo taktické zlepšení v obraně. Vynikající výkon podala brankářka Dominika Müllnerová, která nás podržela ve všech důležitých momentech, kdy se nám nedařilo a na její výkon ve druhé půli navázala i druhá brankářka Eva Bezpalcová,“ komentoval výsledek trenér mosteckých házenkářek Peter Dávid.

Celkově ale byl trenér s výkonem svého týmu spokojen, protože jak přiznal, Olomouc v poslední době podává skvělé výkony a Most proto cestoval na Moravu s oprávněným respektem. „Teď se budeme snažit udělat všechno pro to, abychom v Mostě semifinálovou sérii ukončili už po sobotním zápase. Tentokrát chceme naplno nastoupit už od úvodních minut a držet otěže utkání pevně v rukou. Jsme rádi, že hrajeme doma, kde nás jistě podpoří i naši skvělí fanoušci,“ doplnil trenér Dávid. Druhé semifinálové utkání je na programu v sobotu 6. května od 18.00 hodin.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!