Sporťásky (20. týden)

0
1337
Tahákem bude duel Atlética s Jablíčky

V neděli 21. května pokračuje svým dalším kolem mostecká liga malé kopané. Určitě největším diváckým tahákem bude střetnutí mezi prvním Atlético Most a druhým týme tabulky Jablíčka Chomutov. Výkop tohoto bonbónku malého fotbalu je na hřišti 11. ZŠ Most v 11 hodin.

Odveta finále se hraje v neděli

Druhé utkání finálové série ligy starších dorostenek v házené se odehraje na palubovce sportovní haly v Mostě. Mladí Černí andělé se s týmem Hodonína střetnou v neděli 21. května od 17 hodin. Domácí jsou do utkání s dvougólovým náskokem.

Souš má dva, MFK jeden bod

V dalším kole fotbalové divizní skupiny B se doma představil Baník Souš, který až po penaltách porazil hostující Libiš 1:0. Mostecký fotbalový klub zajížděl do Neratovic, kde domácímu týmu podlehl až po penaltovém rozstřelu 1:0. Souš si tak připsala dva body, MFK jeden.

Horní Jiřetín neuspěl a je stále dole

Jeden ze dvou našich zástupců v krajském přeboru fotbalistů, celek Sokol Horní Jiřetín, i nadále zůstává u dna tabulky. Tentokrát neuspěl na svém domácím hřišti v souboji s SK Hrobce, když prohrál 0:2.

Také FK Litvínov doma prohrál

Druhý náš tým v krajském přeboru, celek FK Litvínov, také na domácím hřišti neuspěl. Obdržel totiž od mužstva FK Modlany debakl 1:4. Čestný úspěch domácích zaznamenal Miroslav Svoboda.

Džuban autorem všech čtyř gólů MFK

Mladší dorost Mosteckého fotbalového klubu kategorie U16 vyhrál nad Pískem 4:2, po poločase 2:1. Všechny čtyři góly vítězů vstřelil jediný hráč, a to René Džuban. Sestava MFK: Kovařík – Lastovka (60. Jurkovič), Černý, Bican, Činoveský (70. Rejchart) – Strnad (51. Kubelka), Macák (51. Gyenge) – Ismail (76. Súlovský), Džuban, Horváth – Loukota. Trenér: Kopas.

Chystá se další ročník memoriálu

Již tradičním turnajem fotbalistů dříve narozených se stal memoriál Václava Žaloudka, který se hraje na hřišti v Litvínově. Ten se uskuteční také letos, a to v sobotu 18. června, opět za účasti regionálních mužstev starých gard.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!