Sporťásky (13. týden)

0
1761

Házenkářky Baníku doma nestačily na Michalovce

Pětibrankovým rozdílem podlehly v šlágru interligového kola házenkářky Baníku Most týmu vedoucích Michalovců, před vyprodanou mosteckou sportovní halou. O vítězi zajímavého a dramatického duelu se rozhodlo až v závěru utkání. Hosté nakonec odjeli s vítězstvím 30:25, po poločase 15:15.

Souš jede na vítězné vlně, Litvínov se trápí

Ve fotbalové divizní skupině B se daří Baníku Souš. Ten opět vyhrál, když tentokrát porazil domácí Český Brod v penaltovém rozstřelu poté, co zápas skončil 1:1. Naproti tomu další náš zástupce FK Litvínov se trápí. Opět prohrál, tentokrát doma nestačil na Neratovice/Býškovice (2:3).

Hokejistky ukázali divákům trofej

V druhé přestávce barážového utkání Litvínov – Slavie ukázali Zimnímu stadionu Ivana Hlinky trofej za 3. místo v nejvyšší soutěže ČR žen hokejistky HC Litvínov. Více jak pět tisíc diváků je odměnilo potleskem.

O víkendu na poslední kolo divize stolních tenistů

Poslední kolo divize stolního tenisu se odehraje o víkendu. Tým SKST Baník Most C v něm v sobotu 2. dubna hostí na svých stolech od 16.00 hodin Sever Žatec A a v neděli 3. dubna od 10.00 hodin pak TJ Krupka A.

Hokejbalisté Mostu míří do Pardubic

Další kolo extraligy sehrají hokejbalisté mosteckého Kovodemontu venku. V sobotu 2. Dubna míří do Pardubic, kde se utkají od 16.00hdin s domácím celkem Autosklo. V tabulce patří Mosteckým třetí příčka. Vede HBC Plzeň.

Osmáci vybojovali bronzové medaile

Tým žáků 8. třídy HC Litvínov vybojoval na mistrovství České republiky v Přerově bronzové medaile. Litvínovským k tomu stačila remíza s vítězem turnaje z Liberce. V utkání s mistrem České republiky pro osmé třídy odehráli chemici vyrovnané utkání, nakonec však podlehli v prodloužení 4:3. I to jim ale k zisku medailí stačilo.

Tepličtí mladíci v reprezentačních výběrech

Fotbalisté FK Teplice Michael Lüftner a Miroslav Gregáň se během reprezentační přestávky ukázali v reprezentačních týmech do jednadvaceti let České, respektive Slovenské republiky. Lüftner v české sestavě během dvou kvalifikačních střetnutí nechyběl ani minutu, byl tak u dvou výher, které poslali český tým na první příčku v tabulce. Svěřenci trenéra Lavičky nejprve doma porazili Lotyšsko 2:1 a poté zvítězili vysoko 7:0 na Maltě.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!