Sporťásky (23. týden)

0
1284
Litvínov začíná novou sezonu v Plzni

Úvodní kolo nového ročníku hokejové extraligy sehraje HC Verva Litvínov venku, a to v pátek 8. září, ne ledě v Plzni. Doma se poprvé představí v neděli 10. září v duelu s Bílými tygry Liberec.

Repre hraje v sobotu v Mostě

Česká reprezentace házenkářek se sjela do Mostu k finální přípravě na play off s Tureckem o postup na mistrovství světa v Německu. První utkání sehraje národní tým na severu Čech v sobotu 10. června od 18.30 hodin. Na odvetu v Ankaře dojde o pět dní později.

Litvínov z Vilémova body nepřivezl

V utkání krajského přeboru dospělých v kopané zajížděl FK Litvínov na hřiště do Vilémova. Odtud však domů odjížděl s prázdnou, když prohrál 4:1 (1:0). Jediný úspěch zaznamenal Dragoun.

Horní Jiřetín má konečně tři body

Po neúspěšné sérii zápasů fotbalisté Sokola Horní Jiřetín konečně bodovali naplno. V Modlanech porazili domácí Baník 1:2, po poločase 1:1. Branky vítězů stříleli Fišer a Aschenbrenner.

Den otevřených dveří basketbalu

Ve středu se v malé tělocvičně mostecké sportovní haly konal Den otevřených dveří basketbalu v Mostě. Rodiče měli dvě hodiny možnost přivést své ratolesti narozené zejména v letech 2005 – 2010, protože akce byla brána jako nábor dětí.

Divadelní kopačku už v neděli

V neděli 11. června se uskuteční další ročník populárního fotbalového turnaje Divadelní kopačka. Ten se uskuteční v areálu Baníku Souš od 10.00 hodin a opět slibuje netradiční sportovní, ale i kulturní zážitky.

Pohár malé kopané skončil tahanicemi

V Mostecké lize malé kopané to v posledních dnech pořádně vřelo. O víkendu se hrál první Mostecký pohár. Na vítěze čekalo letošní mistrovství republiky. Nakonec tam ale nikdo startovat nebude. Po tahanicích, kdy o postupu do semifinále poháru měl rozhodnout údajně domluvený zápas a výsledek mezi Gamblers a Katalánci, byl turnaj pořadateli nakonec zrušen a tudíž bez vítěze.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!