V neděli se hrály čtyři zápasy malého fotbalu

0
1458

Nedělní program DRFG Mostecké ligy sestával ze čtyř zápasů. Byť v tomto dni mělo být dle rozpisu odehráno celé jedenácté kolo, došlo v důsledku odložení, dohrávky a předehrávky ke kuriózní situaci, kdy se v jeden den hrály dva zápasy kola jedenáctého, jeden devátého a jeden třináctého.

Prvním z utkání byl střet mezi týmy proOFFICE a GMS Most. Z něj vyšli hráči GMS jako jednoznační vítězové, když po poločase 10:0 slavili konečné vítězství v poměru 15:1.

Následoval druhý zápas proOFFICE v řadě, tentokrát proti Kosmosu. Byť dokázali jít hráči proOFFICE do vedení po vlastním gólu soupeře, byl to nakonec Kosmos, kdo odcházel ze hřiště jako vítěz, po přesvědčivém výsledku 9:1.

Následovala předehrávka 13. kola, která měla jasného favorita. Atlético Most se utkalo s FC Levels a Atlético v utkání beze zbytku naplnilo předzápasové prognózy, když soupeře jasně přehrálo v poměru 18:0. Jediným čistým kontem nedělního programu se prezentoval v bráně vítězů Václav Šlégr.

Stejně jako proOFFICE, i FC Levels absolvovali dvě utkání v řadě. V posledním zápase dne se postavili týmu FC Katalánci SWAG. Dlužno poznamenat, že Levels se se svým druhým nedělním zápasem vyrovnali o několik tříd lépe, než předtím proOFFICE. FC Levels sice Kataláncům podlehli, ale po velmi vyrovnaném průběhu a v poměru pouze 4:5.

Tuto neděli má liga na programu dvanácté kolo a jeho tahákem by mělo být střetnutí třetích Jablíček Chomutov s pátých Inseminátors FC.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!