Mužstvo absolvovalo soustředění na Kypru, šanci dostane útočník Jánský

0
1409

A mužstvo HC Verva Litvínov, společně s částí managementu klubu, strávilo týden na Kypru v rámci soustředění před novou extraligovou sezonou. Litvínov tak opět po roční pauze vyrazil na tradiční soustředění u moře.

Letos čekalo tým podnebí na Kypru, kde hráči strávili týden během něhož se připravovali na novou sezonu. A-tým po celý týden trénoval dvoufázově ráno od 7.30 a odpoledne od 17.30 hdin. Ranní tréninky byly zaměřeny hlavně na rychlost a výbušnost, odpolední se pak po půlhodinovém warm-upu skládaly především z různých míčových her.

Hráče nečekala jen dřina, ale zbyl také čas na regeneraci, zábavu a utužování kolektivu. Generální manažer klubu Robert Kysela prozradil několik novinek. Předně informoval o tom, jak to vypadá s avizovaným jednáním ohledně příchodu jednoho kanadského a norského hráče.

„V blízké době by měl s naším klubem podepsat smlouvu kanadský útočník. U norského obránce se situace zkomplikovala, z rodinných důvodů pravděpodobně zůstane v Norsku,“ řekl Robert Kysela s tím, že klub ještě jedná o příchodu jednoho slovenského reprezentačního útočníka. S týmem se připravuje i Peter Jánský. Podle Kysely je reálné, že se mistr ČR z roku 2015 vrátí do týmu. „Peter absolvoval několik pohovorů s trenéry a vedením, a je pravděpodobné, že dostane příležitost znovu se poprat o místo v základní sestavě,“ uzavřel generální manažer HC Verva Litvínov.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!