Sporťásky (25. týden)

0
1430
Národní házená v Louce bude slavit

V sobotu 24. června proběhnou v Louce u Litvínova oslavy 50 let zdejší národní házené. Při té příležitosti se uskuteční utkání přípravek, mladších žaček, veteránek a veteránů. Začíná se v 9 hodin. Od 16.15 se rozběhne zábavný program.

Litvínov a Horní Jiřetín se sloučí

Fotbalové kluby FK Litvínov a Sokol Horní Jiřetín, které v uplynulé sezoně působily v krajském přeboru dospělých, se chtějí sloučit. Dohoda už je na světě, teď se čeká na posvěcení od fotbalového svazu.

Broum u dospělých MFK skončil

Poté, co tým dospělých MFK spadl z divizní skupiny B do krajského přeboru, byl odvolán jeho trenér Rostislav Broum. Z týmu se rozhodlo odejít několik hráčů. Například bratři Weickertové mají namířeno do juniorky Plzně.

Francouz ve Zlaté hokejce pátý

Gólman Pavel Francouz, který byl jedním z hlavních strůjců historického titulu mistra pro HC Verva Litvínov v roce 2015, obsadil v anketě Zlatá hokejka 2017 páté místo. Francouz hájí branku Traktoru Čeljabinsk. Z vítězství se radoval útočník Pastrňák z Bostonu.

Narozeninový golf

I. Golf Club Most oslavil 21. výročí svého založení. S touto událostí je každoročně spojen NAROZENINOVÝ TURNAJ, který je považován za nejdůležitější akci klubové části kalendáře turnajů. V doprovodné kategorii dětí a mládeže zvítězil Lukáš Vimr, před druhým Martinem Kovářem a třetím Jakubem Süttö. V kategorii hráčů a hráček s HCP 0-19,7 obsadila první pozici Martina Mannová (72 ran), před stříbrným Milanem Pintou (73 ran) a bronzovým Ladislavem Kabíčkem (75 ran). Ve druhé hlavní kategorii se utkali hráči a hráčky s HCP 19,8-54. První místo vybojoval výborným výkonem Luu Danh Huyen (51 STB) před Ngo Anh Tuanem (49 STB) a třetí pozici obsadil Petr Minařík (42 STB). Za zmínku i velmi dobré výsledky Jaroslava Matase a Dušana Součka na čtvrtém a pátém místě, kteří shodným výsledkem 38 STB taktéž zlepšili své osobní hendikepy.

Starší žáci získali stříbrné medaile

Tým starších žáků Mosteckého fotbalového klubu U15 vybojoval stříbrné medaile v turnaji O pohár hejtmana Ústeckého kraje, když na domácím stadionu Josefa Masopusta v Mostě podlehl FK Teplice 1:5. Úspěch Mosteckých zaznamenal Wittausch.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!