Mostecký malý fotbal se šesti zápasy rozloučil se svou jarní částí

0
1717

Uplynulé dvě neděle bylo v rámci DRFG Mostecké ligy odehráno na hřišti 11. ZŠ celkem šest zápasů. Vinou blížící se prázdninové přestávky a některých odložení se ani v jednom případě neodehrálo kompletní kolo.

Program první neděle zahájilo střetnutí Hospody ULITA a celku proOFFICE. Tým proOFFICE v zápase zaplatil krutou daň za nízkou účast a po padesáti minutách hry v oslabení odcházel ze hřiště potupen 21:2. Hned sedmnáct kanadských bodů si ze zápasu odnesl Zdeněk Tureček (6+11), který se tak stal bodujícím tohoto neúplného kola. Výjimečných devět gólů, tedy hned tři hattricky, v jednom zápase dokázal vsítit jeho spoluhráč Tomáš Sýkora (9+2).

Druhé utkání dne nabídlo mnohem vyrovnanější partii, v které po boji podlehla Jablíčka Chomutov týmu Inseminátors FC 1:3, když ještě v poločase bylo skóre smírně 1:1.

Program minulé neděle uzavřela výhra GMS Most nad FC Katalánci SWAG, kteří šli do zápasu určitě jako mírní favorité. GMS ale dokázali sehrát velmi dobré utkání a nakonec opouštěli hrací plochu po vítězství 11:7.

Druhou neděli zahájilo střetnutí mezi Gamblers Most a GMS Most. Hráči GMS se i po týdnu dokázali vzepřít pozici lehkých outsiderů a slavili výhru i v tomto mimořádně kvalitním střetnutí. Tentokrát odcházeli do šaten s vítězstvím 4:3, když v zápase nejprve 2:0 vedli, poté 2:3 prohrávali, aby nakonec naplno ukázali nemalý potenciál, který se v jejich sestavě skrývá, a připsali si tři body. Za Gamblers nastoupili i tři čerství stříbrní medailisté z ME v malém fotbale, Ondřej Bíro v bráně, Tomáš Režný v obraně a David Macko v útoku.

Po této malofotbalové lahůdce následovala jasná výhra letos skvěle hrající Hospody ULITA nad Kosmosem v poměru 15:2.

Poslední góly před prázdninovou přestávkou padaly v zápase proOFFICE – Jablíčka Chomutov a nebylo jich málo. Jablíčka Chomutov si připsala dominantní vítězství 17:4. Hned dvanáct bodů vítězů si připsal David Haviar.

To tedy byly na dva měsíce poslední góly mosteckého malého fotbalu. Prázdniny na prvním místě stráví Atlético Most před Hospodou ULITA a Jablíčky Chomutov.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!