Petr Adamec vybojoval na Poháru ČR šest medailí

0
1859
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O uplynulém víkendu se v Mladé Boleslavi a Plzni konaly Poháry České republiky v plavání desetiletého, resp. jedenáctiletého žactva.

V Mladé Boleslavi měl Plavecký klub Litvínov trojnásobné zastoupení v podání Petra Adamce, Jiřího Jedináka a Michaely Chmelařové.

Obrovského úspěchu dosáhl nadějný litvínovský plavec Petr Adamec, když přivezl šest medailí z šesti možných startů. Dvakrát dohmátl na stříbrné pozici na tratích 100 m motýl a 50 m znak a čtyřikrát vylovil bronz na tratích 50, 100, 400 m volný způsob a 200 m polohový závod.

V Plzni se utkalo v každé disciplíně 30 nejrychlejších jedenáctiletých plavců a plavkyň České republiky a i zde měli žlutočerní své zastoupení v podání dvojice děvčat Sabiny Rousové a Elišky Bergmanové. Přestože zde se na medaile nedosáhlo, děvčata zabojovala a překonala, někdy i velice výrazně, své dosavadní osobní rekordy.

Už jen nominace na Poháry ČR je velikým úspěchem a šest medailí, o které se zasloužil Petr Adamec, jsou hezkou tečkou za tvrdým a poctivým tréninkem.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!