Sporťásky (26. týden)

0
1711
V Louce se slavilo výročí

Oslavy 50. výročí založení národní házené proběhly v sobotu v Louce u Litvínova. Sehrála se zde tři exhibiční utkání. Představila se mládež, veteránky ženy a staré gardy mužů. Zatancovaly Dračice z Louky a vše završila společenská zábava.

Litvínovští pojedou do Drážďan

V termínu 26. a 27. srpna se tým Vervy v rámci přípravy na nový ročník Tipsport extraligy zúčastní jubilejního 10. ročníku turnaje v Drážďanech. Turnaj se již potřetí hraje pod názvem Müller’s Fanshop – Cup. Litvínov v úvodním utkání vyzve Berlín.

Kempy HC Litvínov sklízejí úspěch

Sportovní spolek HC Litvínov uspořádal tři červnové kempové víkendy. Hráči ročníku 2009 až 2002 se tak zdokonalovali pod vedením zkušených trenérů. Kempy byly určené pro všechny hráče spadající do daných ročníků. Přihlásit se mohli jednoduše na webu přes registrační formulář. Posledním v plánu byl kemp, který se uskutečnil o víkendu 24. a 25. června.

Zastupitelé schválili založení MHK

Mostecké zastupitelstvo se na svém jednání ve čtvrtek 22. června zabývalo mosteckým hokejem. Odsouhlasilo návrh na založení Mosteckého hokejového klubu a nominovalo do jeho řídicích orgánů své zástupce.

Hrál se turnaj základních škol

Mostecký fotbalový klub uspořádal fotbalový turnaj základních škol pro děti ročníku narození 2008 a mladší. Na stadionu Josefa Masopusta si dalo dostaveníčko 6 družstev. 5 družstev bylo z mosteckých škol a dorazila i ZŠ Meziboří. Z vítězství se radovala ZŠ Zd. Štěpánka, druhý byl tým ZŠ Okružní a třetí ZŠ Svážná.

Divizní Souš mění trenéra

V současnosti jediný zástupce Mostecka ve fotbalové divizi, celek Baníku Souš, v letní přestávce mění trenéra. Po čtyřech letech u týmu skončil Pavel Koutenský a novým kormidelníkem týmu bude bývalý reprezentant Petr Johana.

Mladí házenkáři Baníku jsou mistry

Starší žáci házenkářského klubu Baník Most mají za sebou veleúspěšnou sezonu. V Ústecké lize odehráli čtyřicet zápasů a neztratili ani bod. Právem tak nad hlavu zvedli pohár za mistra Ústecké ligy.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!