V Mostě se hrál první charitativní turnaj Rotaractu

0
911

Ve Sportovní hale v Mostě se uskutečnil první ročník charitativního turnaje v malém florbalu. O umístění se utkalo 8 týmů, a to Rotaract Most, FBC Wings Most, FBC Vipers Most, Hej dá!, Tullamore gang, Specialisté, Město Most a Six Stones. Celkem se představilo 45 hráčů.

Hlavním organizátorem celého turnaje byl Rotaract club Most, který použil výtěžek z celé akce jako dar na pomůcky pro hipoterapii a vybudování bosého chodníku pro děti ze Speciální a zvláštní školy v Mostě. Turnaj probíhal od 10 hodin a po 18 zápasech byl konečně znám vítěz, kterým se stal tým Six Stones, pod vedením kapitána Lukáše Procházky. Na druhém místě skončil tým FBC Vipers Most s kapitánem Jiřím Skálou a na třetím místě pak skončil tým Rotaract Most, pod taktovkou zkušeného Jana Machovce. Během celého turnaje se zároveň bojovalo o titul hráče s nejvyšším počtem vstřelených branek. To se podařilo kapitánovi týmu Město Most Marku Hrvolovi, který vstřelil 15 branek.

Celý turnaj se mohl uskutečnit díky podpoře ze strany partnerů, a to zejména Sportovní haly Most, která poskytla své prostory klubu FBC Wings Most, který zajistil sportovní vybavení, a partnerů, kteří věnovali věcné dary pro účastníky (Město Most, Unicredit Leasing a ČSOB pojišťovna). „Za celý mostecký Rotaract mohu říci, že se akce velmi vydařila. Na turnaji vládla přátelská atmosféra, nikdo se nepopral, nikdo se nezranil, vše vyšlo nad očekávání. Při setkání zhodnotíme průběh turnaje a začneme pomalu plánovat další akci,“ okomentovala první ročník charitativního turnaje v malém florbalu Monika Bendlová, členka Rotaract clubu Most. Konečné pořadí turnaje: 1. Six Stones, 2. FBC Vipers Most, 3. Rotaract Most, 4. FBC Wings Most, 5. Hej dá!, 6. Město Most, 7. Tullamore gang, 8. Specialisté.

Sdílejte
Předchozí článekKdo bude Miss autodrom?
Další článekHudební festival

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!