Parkování u nemocnice omezeno ještě v sobotu

0
1496

Práce na rozšíření parkoviště u protetiky ústecké Masarykovy nemocnice finišují, provoz a parkování omezí ještě v sobotu.
„Po omezení provozu a vyloučení parkování v blízkosti stavby parkoviště před pavilonem O Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem kvůli pokládání nových asfaltových koberců musí motoristé počítat v sobotu 19. srpna 2017 se stejnou situací. Dodavatelská firma zhotoví v prostoru parkoviště vodorovné dopravní značení,“ oznámil tiskový mluvčí Krajské zdravotní Ivo Chrástecký. Parkoviště se nachází podél ulice Sociální péče na Bukově.
Předmětem veřejné zakázky je realizace rozšíření stávajícího parkoviště a úprava dosavadního veřejného osvětlení. Důvodem rozšíření parkoviště je navýšení parkovacích míst pro zaměstnance a pacienty Krajské zdravotní Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Parkoviště bude rozšířeno o 25 nových parkovacích míst, takže celkem bude po dokončení stavby k dispozici 50 stání.

V souvislosti s rozšířením stávajícího parkoviště je nutná úprava veřejného osvětlení, která spočívá v navýšení počtu lamp. Cena díla dle veřejné zakázky je 4,67 milionu Kč včetně DPH. Stavební práce začaly 26. června s dobou trvání osmi týdnů. Termín pro jejich dokončení je 25. srpna.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!