Sporťásky (37. týden)

0
1006
Na další extraligu v neděli

Další domácí extraligové utkání sehrají hokejisté HC Verva Litvínov v neděli 17. září, kdy na ledě Zimního stadionu Ivana Hlinky v Litvínově přivítají celek Olomouce. Vzhledem k tomu, že utkání přenáší televize, začíná zápas už v 17.20 hodin.

Házenkářky v sobotu přivítají Zlín

V dalším kole nejvyšší ženské házenkářské soutěže se populární Černí andělé, tedy celek žen DHK Baník Most, poprvé v sezoně představí na domácí palubovce. Od 18 hodin bude jeho soupeřem celek Zlína.

Souš hraje v Chomutově už v pátek

Utkání 6. kola Fortuna Divize B, mezi FC Chomutov – FK Souš, které se mělo hrát tuto sobotu 16. září, se hraje již v pátek 15. září od 20 hodin na letním stadionu v Chomutově za umělého osvětlení.

MFK se doma střetne s Brnou

Další domácí utkání krajského přeboru sehrají fotbalisté Mosteckého fotbalového klubu v sobotu 16. září, kdy bude jejich soupeřem Brná. Zápas na Fotbalovém stadionu Josefa Masopusta začíná v 10.15 hodin.

Kombinovaný tým HJ/Lit hostí Perštejn

Domácí utkání v krajském přeboru dospělých sehrají táké hráči kombinovaného týmu Sokol Horní Jiřetín/FK Litvínov, a to v sobotu 16. září. Jejich soupeřem na hřišti v Horním Jiřetíně bude celek Perštejna. Začíná se v 17.00 hodin.

Turisté se budou loučit na Klínech

Pohádkovou lanovku a rozloučení s turistickou sezonou mohou zažít zájemci 30. září, když přijedou do Sport areálu Klíny. Čekat na ně budou atrakce a zábava. Akci pořádá Sport areál Klíny společně s Destinační agenturou Krušné hory. Začíná se ve 13.00 hodin.

Mladí basketbalisté míří na západ

Na západ republiky míří mladí basketbalisté Baníku Most. Tým starších žáků U15 se v sobotu v utkáních regionální divize představí na palubovce Mariánských Lázní a v neděli Thermie Karlovy Vary.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!