Sporťásky (39. týden)

0
1220
Do Litvínova na derby s Piráty

V neděli 1. října se po sérii zápasů venku představí na domácím ledě hokejisté extraligového HC Verva Litvínov. Od 17.30 hodin je čeká atraktivní soupeř. K derby utkání přijede lídr tabulky z nedalekého Chomutova.

Litvínovské házenkářky hrají dvakrát doma

O víkendu se litvínovské národní házenkářky představí v utkáních druhé ligy dvakrát doma. V obou případech budou jejich soupeřem Ejpovice. V sobotu 30. září nastoupí v 16 hodin, v neděli 1. října pak od 10 hodin. Obě utkání se hrají na hřišti u SSZŠ v Litvínově.

Kapitánka Černých andělů bude maminkou

Velká házenkářská rodina se zanedlouho rozroste o další přírůstek. A postará se o to kapitánka Černých andělů Lucia Mikulčík. Všichni členové klubu i příznivci jí blahopřejí k nové životní roli nastávající maminky. Populární slovenská reprezentantka i nadále pokračuje v práci pro klub, zůstává jako asistentka a pomocnice u A týmu žen, stejně jako trenérka mládeže.

Souš nastoupí v České Lípě

Domácí tým Arsenalu České Lípa bude dalším soupeřem fotbalistů Baníku Souš v divizní skupině B. Střetnutí se odehraje v sobotu 30. září od 16 hodin.

MFK hostí v sobotu Slavoj Žatec

Další domácí utkání sehrají v sobotu 30. září fotbalisté Mosteckého fotbalového klubu. Ti na Fotbalovém stadionu Josefa Masopusta přivítají celek Slavoje Žatec. Zápas začíná tradičně v 10.15 hodin.

Chystá se Pohár města Meziboří

Další turnaj čeká stolní hokejisty v sobotu 7. října. Hrát se bude o Pohár města Meziboří. Kde se účastníci utkají v místní základní škole. Zváni jsou hráči a hráčky všech kategorií. Informace o tomto turnaji i dalších soutěžích najdou zájemci na webu BHC Most.

Kopisty doma přivítají Podbořany

Na domácím hřišti se v sobotu 30. září v dalším utkání I. A – třídy v kopané dospělých představí celek TJ Kopisty. Náš jediný zástupce v soutěži vyzve od 16.30 hodin vedoucí celek tabulky Tatran Podbořany.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!