Stolní tenisté Baníku doma bodovali

0
1094

Své mistrovská utkání sehráli stolní teisté SKST Baník Most. Tým E hrající krajský přebor druhé třídy nastoupil ve složení Milan Voda, Petr Lipiner, Filip Vondráček, Ladislav Mandík a střídající Pavel Schmoranz, aby se utkal na domácích stolech s družstvem KST Most B.

Od začátku to pro domácí nevypadalo vůbec dobře, hosté vybojovali oba úvodní doubly a v průběhu utkání prohrávali 3:6 na zápasy. Po výborné otočce na 7:7 čekala těžká koncovka. K poslednímu zápasu za stavu 8:9 nastupoval Vondráček a zvládl ho výborně, 3:1 na sety. Body domácích: Vondráček 4; Voda 3; Lipiner 2; Mandík a Schmoranz 0.

B tým se představil v nejvyšší krajské soutěži – divize mužů. Ten se utkal ve složení Petr Šťovíček, Jiří Holovčák, Petr Bartes a Luboš Klouček doma s družstvem KST Jirkov A, které ještě minulou sezónu hrálo 3. ligu.

Od začátku kluci Mostečtí šlapali Jirkovu na paty. Od stavu 3:3 hosté odskočili až na 4:8 a všichni čekali konec zápasu. Od tohoto stavu však domácí zabojovali a dotáhli to na 7:8. Nakonec Baníkovci vybojovali remízu 9:9. Body: Šťovíček 3; Klouček a Bartes po 2,5; Holovčák 1. Následovně B mužstvo hostilo TJ Sever Žatec A. Po vyrovnaném začátku a stavu 2:2 šel Most bez problémů do vedení. To si udržel až dokonce a zvítězil 10:6. Body: Bartes 3; Holovčák a Šťovíček po 2,5; Klouček 2.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!