Petr Henych vítězem Poháru města Meziboří

0
1136

Poslední čtyři týdny mají hráči a hráčky billiard-hockeye šprtce na vylepšení své pozice v Českém poháru a tedy zároveň i v kvalifikaci mistrovství ČR.

Při Poháru města Meziboří se sešlo pět desítek účastníků zastupujících severočeské a středočeské oddíly. Hodně byli vidět členové mosteckého prvoligového oddílu. V čele s Petrem Henychem, když obsadili první čtyři místa. Druhý byl Michal Justra, třetí Dalibor Frýba a čtvrtý Petr Veis.

Nejlepším domácím účastníkem byl jedenáctý David Klíma, který zároveň zvítězil v kategorii mladších žáků. Prvenství mezi staršími žáky patřilo Janu Matuščínovi (BHC StarColor Most „B“). Trofej pro vítězství v kategorii žen si odvezla Markéta Cibulková (Prague NHL).

Formu z mezibořského turnaje si budou chtít hráči BHC StarColor Most přenést i do posledního kola 1.ligy družstev, v němž již tuto sobotu nastoupí v Praze proti Prague NHL a Gunners Břeclav. O den později tamtéž hraje závěrečné kolo druhé ligy i B tým.

Pohár města Meziboří – billiard-hockey šprtec – Český pohár, kat. ČP12: 1. Petr Henych, 2. Michal Justra, 3. Dalibor Frýba, 4. Petr Veis (všichni BHC StarColor Most), 5. Jaromír Foltýn Jun. (Prague NHL), 6. Jozef Matuščín, 7. Ondřej Frýba (oba BHC StarColor Most „B“), 8. Martin Tomčala (Sharks 4.ZŠ Most), 9. Jan Matuščín (BHC StarColor Most „B“), 10. Karel Racek (Prague NHL), 11. David Klíma (KSH ZŠ Meziboří), 12. Adam Syrůček (Manver Pečky), 13. Lukáš Fedič, 14. Jaromír Foltýn Sen. (oba Prague NHL), 15. Martin Dvořák Jun. (KSH ZŠ Meziboří), atd.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!