Sporťásky (43. týden)

0
855
Litvínov dnes nastoupí proti Spartě

Hokejová extraliga dnes pokračuje dalším kolem. V něm se hokejisté HC Verva Litvínov představí na domácím ledě, kdy jejich soupeřem bude Sparta Praha. Utkání začíná tradičně v 17.30 hodin.

MFK si to v sobotu rozdá s Modlany

O víkendu pokračuje krajský přebor v kopané dospělých. Mostecký fotbalový klub v dalším kole na svém hřišti přivítá celek Baníku Modlany. Zápas, který začíná v 10.15 hodin, je soubojem druhého s třetím v tabulce.

Mostečtí Lvi hrají s Kláštercem

Hokejisté Mostu se opět představí na domácím ledě. Po výhře v Kadani s rezervou Trhačů 11:6 a zápase v Roudnici nad Labem budou hrát s Kláštercem. Stane se tak v sobotu 28. října od 17.30 hodin.

Kombinovaný tým cestuje do Vilémova

Tým složený ze Sokola Horní Jiřetín a FK Litvínov o víkendu k dalšímu utkání krajského přeboru dospělých putuje do Vilémova, kde se utká s domácím SK STAP TRATEC. Zápas se hraje od 14.30 hodin.

Hokejistky jedou na sever Moravy

Hráčky HC Litvínov sehrají teprve čtvrté utkání sezony. V něm se představí na ledě severomoravské Karviné. Duel s týmem Kangaroos se zde hraje od 19 hodin. Litvínovský tým v dosavadních třech odehraných zápasech dvakrát prohrál a jednou vyhrál.

Fotbalistky Souše hostí Pavlíkov

Tým fotbalistek Baníku Souš se po těsné porážce v Mělníku 6:5 představí na domácím hřišti, a to v sobotu 28. října od 15 hodin. Jejich soupeřem bude aktuálně vedoucí tým tabulky Pavlíkov.

Minižákyně dvakrát zdolaly Louny

Basketbalový tým minižákyň se dvakrát představil v oblastním přeboru na mostecké palubovce v duelu s BA Tygřice Louny. V obou případech si připsal dvě jasná vítězství. Nejprve vyhrál 84:8 a pak 78:7.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!