Černí andělé o víkendu vyzvou Veselí nad Moravou

0
842

Velmi těžký zápas před sebou mají mostecké házenkářky. V sobotu 4. listopadu přivítají na domácí palubovce Veselí nad Moravou.

Už v jarní části minulého ročníku nejvyšší soutěže nám Veselí doma dělalo velké problémy a tentokrát čekáme něco podobného,“ naznačil mostecký trenér Peter Dávid. Narážel na poslední vzájemný duel mezi jeho svěřenkyněmi a Veselím z března letošního roku. Černí andělé tenkrát ještě v poločase prohrávali 11:14, nakonec ale zápas dotáhli do vítězného konce 25:22. „Veselí proti nám tehdy podalo vynikající výkon, ale i v nové sezoně jsou ve výborné formě a dokazují, že patří ke špičce mezi českými kluby,“ připomněl Peter Dávid s tím, že soupeři Černých andělů určitě nebude chybět zdravé sebevědomí, posílené mimo jiné vítězstvím nad Michalovcemi. Také proto se dá v mostecké sportovní hale očekávat velmi zajímavý a dramatický zápas.

Po náročném uplynulém týdnu, kdy Černí andělé odehráli tři zápasy, sice v kádru zaznamenali drobné zdravotní komplikace, podle trenéra se ale nejedná o nic, co by ohrožovalo start kterékoli z hráček v nadcházejícím střetnutí. „Díky tomu, že máme dostatečně široký kádr, mohli jsme v posledních utkáních velmi operativně měnit a kombinovat sestavy. Dnes proto můžeme bez obav, že by to nějak poznamenalo náš výkon, v kterékoli fázi zápasu poslat do utkání libovolnou hráčku z lavičky,“ dodal trenér.

Fanoušci by si souboj s Veselím v mostecké sportovní hale rozhodně neměli nechat ujít. Už proto, že jde o jednu z posledních možností v letošním roce vidět Černé anděly na domácí půdě. „Jedná se vlastně o poslední domácí ligový zápas v letošním roce. Proto bychom na něj fanoušky velmi rádi pozvali, protože před zaplněnými tribunami se nám vždycky hraje skvěle a vydáme ze sebe maximum,“ uzavřel trenér.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!