Bivoj Litvínov vs. Florbal Chomutov

0
1246

První derby v historii obou klubů! – Florbal Chomutov – v neděli 5. listopadu od 19:30

První listopadovou neděli přivítá litvínovský Bivoj nedalekého soupeře, prvoligového nováčka, a zároveň vůbec nejbližšího soupeře, s kterým se kdy v první lize utkal – Florbal Chomutov.

Litvínovští hráči jsou v nepřehledné a vyrovnané tabulce na pátém místě s pětibodovým náskokem na chomutovské florbalisty. Ti jsou sice až na místě desátém, ale na sedmé Kladno ztrácejí pouhý bod.

Pikantní na tomto souboji bude, že se tito soupeři ještě nikdy nestřetli v žádném ligovém zápase. Jediné soutěžní utkání sehráli před pěti lety v sezóně 2012/13 v chomutovské hale v poháru, ve kterém zvítězili bivojové 11:1. Na tomtéž místě pak ale v září loňského roku triumfoval domácí Chomutov v poměru 10:3, a to v přípravném zápase na předešlou sezónu. Jistě se tedy i vzhledem k útočnému pojetí obou týmů bude na co koukat.

Litvínovským bivojům se poslední dobou nedaří zcela podle jejich představ, když prohráli tři z posledních čtyř zápasů, ale nyní mají možnost se v tomto určitě vypjatém zápase vrátit zpátky na vítěznou vlnu, a případně se opět přiblížit k vrcholu prvoligovému tabulky.

 

Textový online přenos

Video online

 

Výsledky v posledních kolech:

Vinohrady – Bivoj Litvínov 10:3, Svitavy – Bivoj Litvínov 7:9, Bivoj Litvínov – Ostrava 4:5

Chomutov – Vinohrady 5:6, Chomutov – Svitavy 9:8, B.Angels – Chomutov 9:14

 

V následujícím zápase jim bude 12. listopadu soupeřem exsuperligové Kladno.

V dalším domácím zápase ve své domovské sportovní hale u Koldomu se pak Bivoj Litvínov představí znovu v pátek 17. listopadu se Startem Praha od 17:00 hodin.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!