Ve Středisku volného času se bude hrát o republikové tituly

0
987

O republikové tituly ve stolním hokeji se bude bojovat ve dnech 24. – 26. listopadu v mosteckém Středisku volného času. Třídenní klání odstartuje páteční otevřený turnaj o Pohár StarColor v táhlovém hokeji Chemoplast.

Hlavním hracím dnem pak je sobota, kdy je na programu OZP mistrovství ČR v billiard – hockeyi šprtci. Turnaj o mistrovské tituly se hraje každoročně již od roku 1980. V pěti kategoriích, a to muži, ženy, junioři, starší žáci a mladší žáci, se v Mostě utká šest desítek účastníků, kteří si právo startu na tomto turnaji vybojovali v celoroční kvalifikaci.

Souběžně s mistrovskou soutěží se uskuteční i doprovodný otevřený turnaj o Pohár OZP. Neděle bude vyhrazena hráčům a hráčkám air-hockeye při Poháru Bilfinger – mistrovství ČR. Na ty čeká jak soutěž jednotlivců v kategoriích muži, ženy, junioři, tak i soutěž družstev. Vedle titulárních sponzorů se na zabezpečení akce finančně podílejí Ústecký kraj a statutární město Most.

Program soutěží: Pátek (24. 11.) od 18.00 hodin Pohár StarColor – táhlový hokej Chemoplast. Sobota (25. 11.) od 10.00 hodin OZP mistrovství ČR – billiard-hockey šprtec, Pohár OZP – billiard-hockey šprtec. Neděle (26. 11.) od 10.00 hodin Pohár Bilfinger – mistrovství ČR – air-hockey.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!