Totální nasazení a Bernard blues band v Rokáči

0
1180

Bernard_BB_0617_14V pátek 1. prosince vystoupí v mosteckém Rokáči Vinohrady punk-rocková letgenda TOTÁLNÍ NASAZENÍ. Kapela, která vznikla v roce 1990 z party spolužáků slánského gymnázia, si za dvacet sedm let své existence, během nichž vydala na CD, LP i MC osmnáct studiových, živých i výběrových alb včetně dvou live DVD a odehrála víc jak tisíc pět set koncertů v klubech i na festivalech nejen po celé České republice, vybudovala svým skromným přístupem velmi početnou fanouškovskou základnu, ve které nachází silnou oporu. Skupina patří mezi velmi žádané, když každoročně odehraje na 80 koncertů a na nedostatek hraní i publika si tak rozhodně nemůže stěžovat. Na jejich jejich turné The Best Tour 2017 je v Mostě podpoří kapela VISION DAYS.

V sobotu 2. prosince v mosteckém Rokáči Vinohrady zahraje BERNARD BLUES BAND. Tato karlovarská blues-rocková formace se stylově pohybuje od klasického elektrického blues 30. let, přes britské blues 60. let až k bluesrocku a cizí jí nejsou ani jazzové prvky. Kapela sdílela pódium s významnými osobnostmi a kapelami (Luboš Andršt, Michal Prokop, Ondřej Konrád, Larry Garner (USA), Raphael Wressnig (A), Charlie Slavík, Martin Kratochvíl, Honza Kořínek, Marcel Flemr, Lukáš Martínek, Stan The Man, Ivan Hajniš… ) i s matadory české bluesové a rockové scény (Bohouš Budina, Petr Karkoška, Martin Kettner, Štěpán Alexa, Pavel Menschik, Tony Řezáč… )

V Rokáči zahraje ve složení Míla Froněk (ex Natural, Proměny, Hard Again) – kytara, zpěv, Jirka Zýka – baskytara, zpěv, Pepa Plašil – klávesy, zpěv, Ivan Pelc (ex Blue Condition, JazzKVé) – bicí, Jaromír „Yarda“ Krištofovič – foukací harmonika, zpěv.

Začínátek ve 21 hodin.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!