Zimní přestávku Superligy stráví Most na třetím místě

0
1192

Výběr Mostu přivítal v neděli na svém domácím hřišti v rámci posledního podzimního zápasu Superligy malého fotbalu celek Prahy a střetnutí rozhodlo o tom, že Mostečtí stráví zimní přestávku soutěže na třetím místě tabulky.

Vývoj soutěže sice nahrával možnosti strávit toto období v čele superligového pelotonu, ale to by musel Most tým Prahy porazit, což se mu nepodařilo.

Mostečtí, vědomi si důležitosti zápasu, nominovali silnou sestavu: V. Šlégr – Boček, Černý, Chábera, Kasal, Nobst, Pátek, Popelka, Prokop, Pyskatý a Rosendo.

Rovněž Praha dorazila do Mostu ve velmi silném složení, se čtyřmi mistry světa.

Mostečtí nezačali dobře, když už v 7. minutě prohrávali 0:2. Naštěstí srovnali na 2:2 a začínalo se od znovu.

Ve druhé půli pak strhli vedení na svou stranu a získali dvoubrankový náskok. Jenže …

Pražané vyrovnali a nerozhodně stav vydržel do 57. minuty. To hosté vstřelili vítězný gól a Most odešel ze hřiště jako poražený.

„Viděli jsme velmi vyrovnané utkání, které mělo jak nesmírně kvalitní fáze, tak úseky, které moc krásy nepobraly a bylo spíše o bojovnosti a urputnosti, o čemž ostatně svědčí pět žlutých a jedna červená karta,“ zahájil hodnocení utkání mostecký kouč Vojtěch Benda..

„Je sice pozitivní, že jsme opět dokázali otočit nepříznivý vývoj utkání, tak jako v letošní sezoně už několikrát, ale dnes nám to bohužel k ničemu nebylo. Z pěti vzájemných utkání jsme Praze pětkrát o gól podlehli a tento soupeř tak i nadále zůstává naší největší výzvou“ uzavřel. Most tak přezimuje na třetí pozici Superligy malého fotbalu a jeho ambice zůstávají pro jarní část ty nejvyšší.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!