Sporťásky (50. týden)

0
1315
Na extraligový hokej až ve středu

Na další domácí extraligový zápas hokejistů HC Verva Litvínov jejich příznivci vyrazí až po krátké reprezentační přestávce ve středu 20. prosince. Tu domácí tým změří síly s HC Olomouc. Utkání začíná tradičně v 17.30 hodin.

O víkendu na turnaj hokejových fandů

Turnaj hokejových fanoušků v lením hokeji se uskuteční ve dnech 16. – 17. prosince na ledě Zimního stadionu Ivana Hlinky v Litvínově. Pořadatelem je domácí HC Cheza Litvínov. Na turnaji bude startovat deset týmů.

Opět se hraje memoriál Vlastimila Bernase

Již 12. ročník futsalového memoriálu Vlastimila Bernase, jehož pořadatelem je FC H Most, se uskuteční ve sportovní hale v Mostě, a to o první vánoční svátek, tedy 25. prosince. Tentokrát se budou hrát dvě skupiny. Kromě hlavní soutěže, kde je zatím přihlášeno 13 týmů, také turnaj veteránů.

Basketbalisté Baníku vyzvou Litoměřice

O víkendu pokračuje dalším kolem Severočeská liga basketbalistů. Muži Baníku Most A v něm vyzvou svého soupeře, kterým je Slavoj BK Litoměřice C. Utkání se hraje ve sportovní hale v Mostě v sobotu 16. prosince od 16 hodin.

MČR jednotlivců U19 bude v Mostě

Badmintonový klub Baník Most bude opět pořadatelem mistrovství ČR jednotlivců mládeže 2017 v kategorii U19. Turnaj proběhne netradičně až v novém roce a to ve dnech 6. – 7. ledna 2018 ve sportovní hale v Mostě. Domácím želízkem v ohni v soutěži bude Jiří Král, který je aktuálně na druhém místě ve dvouhře na celostátním žebříčku.

Junioři hrají s Karlovými Vary

Tým juniorů HC Litvínov se dnes představí podruhé v krátké době na domácím ledě. Včera změřil síly s Kladnem, dnes navečer bude mít za soupeře celek Energie Karlovy Vary. Duel podkrušnohorského derby začíná v 17.30 hodin.

Lvi hrají doma až v novém roce

Další domácí utkání v krajské lize ledního hokeje dospělých sehrají Mostečtí Lvi až po Novém roce. Ve středu 20. prosince hrají v Litoměřicích, 7. ledna 2018 v Kadani a až 10. ledna se střetnou doma se Slovanem Louny.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!