Sporťásky (16. týden)

0
1811
Fotbalisté si doma připsali tři body

Hráči třetiligového FK Baník Most 1909, bojujícího o záchranu v ČFL, si v domácím utkání se Štěchovicemi připsali tři body za vítězství 1:0. Autorem jediné branky zápasu byl Jindráček.

Na Barboře se chystá evropský šampionát

Ve dnech 18. až 21. června se chystá v areálu golf resortu Barbora v Oldřichově u Duchcova mistrovství Evropy hendikepovaných golfistů, kde bude mít svá horká želízka v ohni i Česká republika.

V Litvínově se hraje divizní derby

Fotbalistům divizního FK Litvínov se v soutěži stále nedaří. V dalším kole zajížděli do Nymburka, kde podlehli 1:0. V sobotu 23. dubna je čeká derby utkání s hostujícím Baníkem Souš. Hraje se od 17.00 hodin.

Plavkyně pojedou v květnu na mistrovství ČR

Mostecké plavce a plavkyně čeká na konci května mistrovství ČR v individuálních disciplínách a čtveřici mladých rekordmanek pak příprava na juniorské mistrovství světa, které se koná první prázdninový víkend ve francouzském Annemasse.

J. J. DARBOVEN GOLF CUP

V sobotu 23. 4. v 9.30 hodin začíná na mosteckém hřišti seriál komerčních turnajů, pořádaných pod záštitou významných firem. První z nich se skuteční s partnerstvím společnosti J. J. DARBOVEN, která je již od roku 1866, jedním z nejvýznamnějších dodavatelů kávy, čajů a dalších nápojů, jež denně podáváme v našem klubu. J. J. DARBOVEN GOLF CUP je příležitostí jak vyhrát hodnotné produkty tohoto významného producenta a vychutnat si je i v klidu domácího prostředí.

Ceny pro vítěze turnaje i losovací soutěže jsou již zabaleny a připraveny, tak neváhejte s přihlašováním. Turnaj J. J. DARBOVEN GOLF CUP je zároveň třetím turnajem Mostecké Gold Tour 2016. Vítězové všech kategorií navíc postupují do Turnaje vítězů turnajů, který se uskuteční 1. 10. 2016.

Mladší žáci nestačili na soupeře ze Saska

V Litvínově na Lomské se hrálo mezistátní přátelské utkání mezi domácími staršími žáky FK Litvínov a hoszujícím FC Erzgebirge, ze sousedního Saska. Domácí na soupeře nestačili a nakonec prohráli 1:6, po poločase 0:2.

Okresní přebor vede rezerva Jiřetína

Rezervní tým Sokola Horní Jiřetín je po 12. kole v čele tabulky okresního přeboru fotbalistů. Na druhém místě je SFK Meziboří a třetí místo v osmičlenné tabulce drží FK Havraň. Poslední je Baník Brandov.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!