Sporťásky (2. týden)

0
1148
Velká cena v krasobruslení

Oddíl krasobruslení HC Litvínov, sportovní spolek zve na tradiční a celorepublikově oblíbený krasobruslařský závod, a to na již XXXII. ročník Velké ceny Litvínova v krasobruslení. Závodí se v 18 soutěžních kategoriích. Od nejmladších předškolních závodníků v kategoriích přípravky až po kategorie Juniorek. Závod se pořádá v rámci poháru ČKS A, B a projektu Bruslička. Do Litvínova je letos přihlášeno 220 závodníků z 33 oddílů z Čech a Moravy. Přijďte i vy podpořit domácí závodníky na ZS Ivana Hlinky v sobotu 13. 1. 2018. Závodit se bude celý den. Vstup je zdarma.

Černí andělé doma vyzvou Larvik

Druhé utkání v rámci jarní části evropského poháru EHF sehraje tým házenkářek DHK Baník Most doma. V sobotu 13. prosince od 18 hodin přivítá na své palubovce silného soupeře, norský Larvik. Očekává se velice zajímavé utkání a početní divácká návštěva.

Verva hraje dvakrát po sobě doma

Hokejisté extraligového HC Verva Litvínov se pod novým vedením představí dvakrát po sobě doma. V pátek 12. ledna přivítají od 17.30 hodin na svém ledě Kometu Brno. V neděli 14. ledna pak změří od 15.30 hodin síly s Plzní.

Mostečtí Lvi deklasovali rezervu Kadaně

V prvním novoročním utkání se tým Mostečtí Lvi představil v utkání krajské ligy dospělých na ledě v Kadani. Domácí rezervní tým deklasovali 15:5, přičemž hned tři mostečtí borci se blýskli hattrickem. Ve středu Most hostil Louny.

V hale se hraje memoriál bratří Mazánků

Jubilejní 20. ročník memoriálu bratří Mazánků, což je turnaj fotbalistů dříve narozených, se odehraje v sobotu 13. ledna v mostecké sportovní hale. Na turnaji, který začíná v 8.30 hodin, startuje celkem devět týmů.

Nominace na krajské přebory 2018

SKST Baník Most nominoval na Přebor Ústeckého kraje mužů a žen 2018, který se odehraje 20. ledna v Litoměřicích šestici reprezentantů. Jsou to: Josef Lukaščuk, Milan Bořík, Jan Macháček, Petr Bartes, Miroslav Bíma a Miroslav Beránek. Ženy mají obsazení na turnaji bez omezení.

Dva zápasy juniorů HC doma

Podobně jako A tým, tak i junioři HC Litvínov mají na programu dva domácí zápasy. Již ve čtvrtek 11. ledna se střetli s Libercem a v sobotu 13. ledna od 16 hodin hrají s Mladou Boleslaví.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!