Devatenáctý Christmas Cup byl pětiturnajový

0
1587

Devatenáctý, letos pětiturnajový Christmas Cup je i s vánočními svátky a novým rokem za námi. Byl to podnik padesátky mužstev z Evropy a Ruska. Hráči, jejich rodiny a trenéři společně zakončili rok s tím, co mají všichni nejraději, s láskou a vášní pro lední hokej. Od 11. až do 23. prosince bylo od ranních hodin jasné, že se v Bílině a Mostě něco děje, Christmas Cup 2017 doslova naplnil nejen tato naše dvě severočeská města turistickým ruchem.

„Každý den začínal již z rána zápasy, hrálo se jako o život a v mnoha případech se jednalo již od začátku o velmi zajímavý a akční hokej,“ řekl po turnaji jeho organizátor Zdeněk Kolman.

Každý tým přijel s jasným cílem vyhrát a nechtěl to svému soupeři dát zadarmo, bojovalo se a stadiony v Bílině a Mostě byly během zápasů doslova naplněné emocemí.

Výpravy jednotlivých mužstev jak z domácích, tak i zahraničních stájí vždy při hře svých hokejistů na tribunách utvořily kotle a nechaly o sobě vědět bujarou a hlasitou podporou, díky čemuž to na Christmas Cupu vypadalo přesně tak, jak to má na hokeji vypadat.

Vítězové jednotlivých kategorií:

Ročníky 2004 – 2005: HC Rytíři Kladno. Ročníky 2006 – 2007: 1. North Stars. Ročníky 2010 – 2011: 1. WTT Slovakia Talents. Ročníky 2009 – 2010: 1. Czech Stars Team. Ročníky 2007 – 2008: 1. Czech Stars Team.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!