Týden hokeje přilákal kluky i jednu dívku

0
1176

Do celostátní akce s názvem Týden hokeje, kterou pořádá Český svaz ledního hokeje, se zapojil i klub Mostečtí Lvi. Děti bez rozdílu dovednosti bruslení si mohly zdarma vyzkoušet, jaké to je být hokejistou.

Akce, které se zúčastnilo 25 chlapců a jedna dívka, byla spojena i s náborem. „S akcí jsme velmi spokojeni, nečekali jsme tento počet zájemců o lední hokej a věříme, že všichni malí hokejisti se zapojí do tréninků základny,“ zhodnotil nábor Lubomír Jandera, hlavní pořadatel akce.

Všechny účastníky čekaly zajímavé zážitky. Prvním krokem byla registrace spojená s vypsáním jména na dres a předáním dárků. V šatně děti dostaly připravenou hokejovou výstroj, trenér Jaroslav Štěpánek představil lední hokej a seznámil rodiče s detaily tréninků hokejové základny a možnostech začít hrát hokej v našem klubu. Při následném oblékání do výstroje vypomáhali i hráči z mužstva dorostu. „Trénink na ledě začal ukázkou miniutkání hráčů ročníku 2010, kteří následně zůstali a pomáhali na ledě. Trénink byl rozdělen na několik stanovišť s různým typem činností, aby si děti zvykaly na pobyt na ledě. Nejdůležitější bylo, aby se děti na ledě bavily a odcházely z tréninku s úsměvem, což se podařilo i přes pár počátečních slziček, a to nás velmi těší,“ dodal Lubomír Jandera.

Nabité odpoledne zakončilo společné focení a rodičům byly prezentovány i prostory střílny a rozcvičovny.

Ze strany klubu se celkově zapojilo 5 trenérů na ledě, 4 pracovníci na registraci a prezentaci hokeje, 4 hráči z mužstev dorostu a 10 hráčů ročníku 2010.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!