Chcete hrát v seriálu Rapl? Hlaste se na casting

0
2474
Rapl díl 10, kriminální seriál natáčený Českou televizí od srpna 2015 do června 2016

Čeští filmaři míří opět do Ústeckého kraje. Připravují pokračování úspěšného televizního seriálu Rapl s Hynkem Čermákem v hlavní roli. Děj druhé kriminální série s osobou hlavního hrdiny, policejního vyšetřovatele Kuneše, se bude tentokrát točit převážně v Ústí nad Labem a okolí. Filmový štáb navíc od poloviny února vyhlašuje konkurz na epizodní role.

Na natáčení seriálu ČT „RAPL 2“ hledají filmaři MUŽE I ŽENY. Nábor bude probíhat v Kulturním středisku města Ústí nad Labem, Velká Hradební 33, a to dne 13. 2. 2018 mezi 10. až 18. hodinou. Natáčení seriálu proběhne od 15. 2. do 30. 9. 2018. Natáčení začne již koncem února a filmový štáb se bude vracet na Ústecko až do konce září letošního roku. S natáčením bude samozřejmě spojena řada dopravních omezení či uzavírek ulic, o kterých budou předem občané informováni, a to i prostřednictvím facebookového profilu Filmové kanceláře Ústeckého kraje, webu a sociálních sítích Ústeckého kraje a města Ústí nad Labem.

Po natáčení nového českého komediálního seriálu režiséra Jana Prušinovského a scénáristy Petra Kolečka s názvem Most, který se točil koncem uplynulého roku v Mostě a jeho okolí, se v novém roce filmový štáb České televize do Ústeckého kraje vrací zpět. Tentokrát s druhou sérií úspěšného kriminálního seriálu v režii Jana Pachla Rapl. Zatímco první série se točila v části Krušnohoří, například v okolí Jáchymova či Božího Daru, druhá se přesouvá konkrétně do Ústí a jeho okolí. Podplukovník Rohan bude po zrušení detašovaného pracoviště v Jáchymově pověřen vedením kriminálky v Ústí nad Labem. „Výrazným motivem bude řeka, důležitá dopravní spojnice, která kriminalistům přináší nové případy, některé připlouvají proti proudu i z Německa. V seriálu se objeví známá parta vyšetřovatelů v čele s majorem Kunešem, náčelníkem Rohanem, Lupínkem, Máchou i Slepičkovou. K nim postupně budou přibývat postavy další,“ uvedla tisková mluvčí z Kanceláře hejtmana Ústeckého kraje Lucie Dosedělová. Obyvatelé Ústecka, ale i jeho okolí, kteří jsou ve věku 17 až 70 let, teď mají jedinečnou možnost a mohou se v seriálu také „mihnout“. V polovině února se totiž vyhlašuje nábor na kompars.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!