Chytré hlavy – přihlášky už jen do pátku!

0
3581
Ilustrační foto: Imagio

Sedmý ročník grantového programu Chytré hlavy pro Sever 2016 vyhlásila společnost Vršanská uhelná. Základním, středním a vysokým školám na Mostecku nabízí opět šanci přihlásit projekty na vylepšení podmínek pro vzdělávání žáků a studentů.

Projekty na vybudování učeben nebo na vybavení stávajících moderními učebními pomůckami mohou školy zasílat do 29. dubna. Podrobné informace o zaměření programu, o podmínkách pro získání grantu i registrační formulář najdou na webových stránkách www.chytrehlavy.cz  a na stránkách www.vuas.cz.

Letošní ročník doprovodí dobrovolná veřejná soutěž v podobě pěti grafických rébusů s mottem: Potrapte si Chytré hlavy 2016. Použijeme je jednak v reklamní kampani grantového programu, která se tradičně objeví na billboardech a prostředcích městské hromadné dopravy a zároveň rébusy zveřejníme na webové stránce www.chytrehlavy.cz, jejímž prostřednictvím se zájemci mohou do soutěže zapojit a posílat svá řešení. Deset vylosovaných luštitelů, kteří správně vyřeší všech pět rébusů, získá cenu.

O podpořených projektech v každé kategorii Chytrých hlav pro Sever 2016 rozhodne vedení společnosti. Výsledky budou vyhlášeny 27. května 2016. Během šesti let bylo školám na Mostecku rozděleno deset milionů korun, které pomohly vzniknout zhruba 30 novým specializovaným učebnám.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!