Nejvíce spokojení s MHD jsou obyvatelé Mostecka

0
915

DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova se zúčastnil celorepublikové marketingové kampaně Sdružení dopravních podniků České republiky pod názvem Máte Hromadu Důvodů, jejímž cílem bylo zvýšit povědomí obyvatel o městské hromadné dopravě.

„Ke kampani se v rámci Sdružení dopravních podniků připojilo devatenáct dopravních podniků z celé republiky,“ řekl ředitel DOPRAVNÍHO PODNIKU měst Mostu a Litvínova Daniel Dunovský.

„V rámci kampaně proběhl koncem loňského roku nejen na Mostecku, ale i v dalších městech s městskou hromadnou dopravou, průzkum mezi obyvateli, který zajistila agentura PRIA,“ řekl Dunovský. Podle jeho slov byl průzkum zaměřen na Postoje a názory na MHD v České republice – listopad 2017, při němž byli obyvatelé dotazováni na spokojenost s MHD otázkou: Jak jste Vy osobně celkově spokojen/a s MHD ve vašem městě?

Dotazovaní obyvatelé na číselné stupnici od 1 do 6 označovali číslo, které nejvíce vystihuje jejich názor na městskou hromadnou dopravu (číslo 1 = velmi nespokojen, …, 6 = velmi spokojen).

Ze souhrnných výsledků všech dvaadvaceti měst, v nichž průzkum agentury PRIA proběhl, vyplývá, že spokojenost s městskou hromadnou dopravou je na Mostecku nejvyšší z celé České republiky.

 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!