Po dlouhé době vyhrál Litvínov doma za tři body

0
1009

V souboji s Duklou Jihlava domácí HC Verva Litvínov ukončil nepříznivou sérii a dočkal se tříbodové výhry poprvé od 28. prosince, kdy zvítězil v Mladé Boleslavi stejným poměrem jako s Jihlavou, tedy 2:0.

„Podali jsme velmi dobrý výkon a v naší hře už se objevovaly věci, na kterých pracujeme. Zlepšilo se nám obranné a střední pásmo, začali jsme hrát jednodušší hokej, shazovali jsme si puky v útočném pásmu a už se nám tam objevoval i třetí hráč nahoře. Důležité jsou pro nás tři body. Mužstvo si dokázalo, že hrát hokej umí a že umíme i vyhrávat. To je pro nás důležité do dalších bojů,“ řekl po utkání člen trenérského týmu Radim Skuhrovec.

HC Verva Litvínov – Dukla Jihlava 2:0 (0:0, 0:0, 2:0). Branky a nahrávky: 52. Jurčík (Mikúš, Lukeš), 58. Matoušek (Válek, Jícha). Rozhodčí: Svoboda a Sýkora. Vyloučení: 3:6, navíc Šidlík (J) 2+10 min. osobní trest za nesportovní chování. Využití: 1:0. Zásahy: Petrásek 9, Kantor 7 – Kořenář 33, Volden 0. Diváci: 1 726.

Sestava HC Verva Litvínov: Petrásek (21. Kantor) – Iberer, Sørvik – Baránek, Čutta – Frolo, Sklenička – Doudera – Lukeš, Mikúš, Černý – Trávníček (C), Řehoř, Růžička – Jurčík, Válek, Jícha – Matoušek, Hanzl, Jánský. Trenéři Šlégr, Stránský, Weissmann, Skuhrovec.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!