Poplatky za psy uhraďte do konce března!

0
1277

Už jen dva týdny zbývají majitelům psů na zaplacení za jejich čtyřnohého přítele. Všichni držitelé psů, jejichž mazlíčci jsou přihlášeni v Mostě, musí nejpozději do konce března uhradit poplatek.

Výše poplatků je stejná jako v předchozích letech. Kdo má trvalý pobyt v rodinném domě, zaplatí 200 korun, pokud má psů více, tak za každého dalšího uhradí 300 korun. V případě psů žijících v bytových domech činí tyto poplatky 1 000 a 1 500 korun. Pokud je jediným příjmem držitele starobní, invalidní, vdovský, vdovecký nebo sirotčí důchod, zaplatí 200 a 300 korun bez ohledu na to, kde bydlí.

Uhradit poplatky ze psů je možné osobně v pokladně magistrátu, a to buď v hotovosti, nebo platební kartou. Další možností je bezhotovostní platba na účet magistrátu č. 19-1041368359/0800 nebo úhrada složenkou, kterou obdržíte na každé pobočce pošty. Tyto složenky totiž magistrát nerozesílá a každý držitel psa si splnění této povinnosti musí sám ohlídat. V případě nedodržení této povinnosti hrozí majiteli psa navýšení daného poplatku až na trojnásobek.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!