Sporťásky (17. týden)

0
2027
Most hraje doma proti Čáslavi

Třetiligový tým fotbalistů FK Baník Most 1909 se po prohře v Benátkách nad Jizerou představí na domácím hřišti, kde vyzve poslední Čáslav. Duel 27. kola ČFL se hraje na Fotbalovém stadionu Josefa Masopusta od 17.00 hodin.

Mladíci se vrátili bez medaile

Dva reprezentanti litvínovského hokeje na MS 18 v zámoří, Kristian Reichel a Martin Havelka, se vrátili s naším reprezentačním výběrem bez medaile. Stop jim ve čtvrtfinále vystavili mladí Finové.

Souš hostí Rakovník, Litvínov jede ven

V dalším kole fotbalové divizní skupiny B se představí hráči Baníku Souš doma. V sobotu 30. dubna změří síly s Rakovníkem. Další náš zástupce, tým FK Litvínov, hraje venku. Zajíždí do Českého Brodu.

Fanklub pořádá rozlučku se sezonou

Fanklub Ropáci on Tour pořádá dnes, tedy v pátek 29. 4., od 17.00 na Loučkách v Litvínově oficiální rozloučení s letošní sezónou! Těšit se můžete na neformální setkání s hráči a zástupci klubu. Zváni jsou všichni fanoušci bez ohledu na členství ve fanklubu.

Steamax golf Championship

Poslední dubnová sobota (30. 4.) se na mosteckém golfovém hřišti ponese ve znamení golfového turnaje STEAMAX GOLF CHAMPIONSHIP 2016. Partnerem sobotního turnaje je firma STEAMAX, vlastník unikátní, bezodpadní technologie a poskytovatel výjimečné služby, která šetří majetek, čas i peníze. Jedná se o zcela nový přístup k vnitřnímu i venkovnímu mytí aut, strojů, domácího i firemního vybavení. Ve hře budou vouchery na celkové mytí aut, interiérů, kol atd. Součástí turnaje budou i Celoroční sázková soutěž a souboje o sponzorské ceny na jednotlivých jamkách. Turnaj STEAMAX GOLF CHAMPIONSHIP 2016 je zároveň pátým turnajem Mostecké Gold Tour 2016. Vítězové všech kategorií navíc postupují do Turnaje vítězů turnajů, který se uskuteční 1. 10. 2016.

Dobiášová vyhrála GPA, s Paurovou i čtyřhru

Hráči badmintonové kategorie U19 mají v současné době turnajovou pauzu. Než nastala, vyhrála reprezentantka Super Stars Most Veronika Dobiášová dvouhru na celostátní Grand Prix A starších dorostenců v Praze. Uspěla i ve čtyřhře, kterou vyhrála se svou klubovou kolegyní Lucií Paurovou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!