Sporťásky (12. týden)

0
1203
Baráž začíná Litvínov doma

K prvnímu utkání baráže o hokejovou extraligu nastoupí hráči HC Verva Litvínov doma, proti Energii Karlovy Vary. Hrát se bude v úterý 27. března od 17.30 hodin na ZS Ivana Hlinky v Litvínově.

Souš nastoupí proti pražskému Meteoru

Celek pražského Meteoru bude soupeřem domácího Baníku Souš v utkání 18. kola divizní fotbalové skupiny B. Oba soupeři proti sobě nastoupí v sobotu 24. března od 15.00 hodin. První jarní utkání Souše se neuskutečnilo, protože ve Velvarech nebylo způsobilé hřiště.

MFK míří na hřiště Litoměřicka

K dalšímu utkání krajského přeboru dospělých zajíždějí fotbalisté Mosteckého FK na hřiště svého soupeře. Tím bude celek FK Litoměřicko B. Utkání se hraje v sobotu 24. března a začíná ve 14.30 hodin.

Kombinovaný tým hostí doma Žatec

V utkání krajského přeboru v kopané dospělých se o víkendu na domácím hřišti představí kombinovaný tým Sokol Horní Jiřetín/FK Litvínov. Ten v sobotu 24. března přivítá celek Slavoje Žatec. Utkání začíná v 15.00 hodin.

Hokejistky zajíždějí do Vsetína

Tým hokejistek HC Litvínov čeká druhé utkání baráže. V něm zajíždějí v neděli 25. března na led do Vsetína. V prvním barážovém duelu hráčky Litvínova porazily hostující Pardubice vysoko 7:3. Střelecky se blýskla Chmelová, autorka 5 gólů.

Lvi budou slavnostně přebírat pohár

Oslava postupu hokejového celku Mostečtí Lvi do druhé ligy proběhne 4. dubna na ledě ZS v Mostě. Hráči budou přebírat pohár a říkají, že rozhodně nechtějí, aby v ten den jejich fanoušci seděli pouze na tribunách.

Ryze okresními jsou i na jaře dvě soutěže

V okrese Most se na jaře bude pokračovat pouze ve dvou ryze okresních fotbalových soutěžích. Tou první je okresní přebor žáků, kde startuje šest týmů a druhou pak okresní přebor mladších přípravek, který je rovněž složený ze šesti družstev.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!