United Energy víkend stolního hokeje 2018

0
1116
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Šest turnajů ve třech stolních hokejích, ve třech dnech a nezvykle na dvou různých místech, to je letošní ročník United Energy víkendu stolního hokeje.

Hrát se bude v prvním dubnovém víkendu a jeho úvodní páteční část se uskuteční ve Středisku volného času v Mostě, které bude hostit otevřené turnaje v air-hockeyi a v táhlovém hokeji Chemoplast.

Hlavní program se odehraje tentokrát v základní škole v Meziboří. Sobotní finálový turnaj devatenáctého ročníku United Energy Ligy škol v billiard-hockeyi šprtci bude mít favorita ve vítězi posledních čtyř ročníků CVČ Legato Kohoutovice. Region budou ve finále reprezentovat domácí ZŠ Meziboří, ZŠ Janov a 4. ZŠ Most.

V neděli pak víkend uzavřou další dva turnaje v billiard-hockeyi šprtci. Kromě finále TOP16 Žákovské Tour si všichni zájemci budou moc poměřit své dovednosti v otevřeném Poháru ZŠ Meziboří. Program soutěží:

Pátek 6. dubna: 16.00 – Pohár Lejdýs Most (táhlový hokej Chemoplast), 17,30 Pohár Black Sharks Most (air – hockey). Sobota 7. dubna: 10.00 – United Energy Liga škol (billiard – hockey šprtec). Neděle 8. dubna: 10.00 – United Energy TOP16 (billiard – hockey šprtec), Pohár ZŠ Meziboří (billiard – hockey šprtec).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!