Sporťásky (15. týden)

0
1050
Házenkářky kralují sportovcům kraje

Černí andělé, házenkářky DHK Baník Most jsou nejlepším sportovním kolektivem dospělých Ústeckého kraje za rok 2017. Stali se totiž vítězi krajského kola ankety vyhlašované regionálním Deníkem.

Na baráž v neděli a v úterý

Hokejisty HC Verva Litvínov čekají dva domácí barážové zápasy. V neděli 8. dubna se představí proti Kladnu. Zápas začíná v 15.30 hodin. Hned v úterý 10. dubna pak bude jejich soupeřem tým Karlových Varů. Úterní utkání se hraje tradičně od 17.30 hodin.

Souš doma vyválčila výhru

Až penaltový rozstřel určil vítěze divizního utkání 19. kola. V něm měli daleko větší štěstí fotbalisté domácího Baníku Souš, kteří si tak nad Neratovicemi/Byškovicemi připsali vítězství 2:1.

Mostecký FK naděloval v Kadani

V dalším kole krajského přeboru dospělých v kopané si dojel Mostecký FK pro vysokou výhru do Kadaně. Domácímu Tatranu nadělil sedm branek. O výhru 7:1 se střelecky podělili: Kasal 2, Mirga 2, M. Macháček, Zd. Macháček a Šedivý.

Kombinovaný tým prohrál

Pro porážku si v dalším kole krajského přeboru dospělých v kopané dojel kombinovaný tým Sokol Horní Jiřetín/FK Litvínov do Krupky. Zde obdržel tříbrankový příděl, aniž by se některý z jeho hráčů dokázal střelecky prosadit.

Další kolo se hraje opět v neděli

Třetí kolo Mostecké ligy malé kopané je na programu opět v neděli a jeho diváckým vrcholem bude jistě střetnutí mezi Katalánci a Gamblers Most, v němž se utkají letos doposud neporažení.

O víkendu je další turnaj Easter Cupu

Dalším turnajem pokračuje o víkendu mezinárodní hokejová série mládeže Easter Cup 2018. Tentokrát se bude hrát jak v Mostě, tak i v sousední Bílině. Turnaje se zúčastní patnáct týmů z Česka, Německa, Finska, Ruska, Holandska, Maďarska, Dánska, Běloruska a Rumunska.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!